Cabinet de Avocat
DAN RADULESCU

Cabinetul de Avocat s-a infiintat incepand cu data de 01.02.2004. Avocatul titular - Radulescu Dan-Mihai - este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Independente "Titu Maiorescu" din Bucuresti, promotia 1999. In luna septembrie 1999 a sustinut licenta la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept iar din luna septembrie 2000 a devenit membru al Uniunii Avocatilor din Romania - Baroul Bucuresti.

A inceput sa profeseze avocatura ca stagiar in cadrul unui cabinet individual de avocatura, pentru ca apoi sa deschida propriul Cabinet de Avocat, sustinand examenul de definitivat in profesia de avocat in luna noiembrie 2003.

In prezent, Cabinetul de Avocat "Dan Radulescu" beneficiaza de o fructuoasa colaborare cu o prestigioasa societate de avocatura din Bucuresti.

In tot acest timp, practica profesionala a avocatului titular a acoperit diverse      domenii ale dreptului, acesta reusind o specializare pe recuperari de creante, executari silite precum si asupra altor categorii de litigii civile si comerciale.

Totodata, Cabinetul de Avocat "Dan Radulescu" isi propune sa ii multumeasca pe toti clientii sai, oferindu-le servicii juridice de inalta calitate profesionala prin punerea la dispozitie a tuturor cunostintelor si eforturilor precum si prin practicarea unor      onorarii diversificate si rezonabile.

Avocat Dan Radulescu

     HOME
     DESPRE CABINET
     DOMENII
     INTREBARI FRECVENTE
     LINK-URI UTILE
     ONORARII
     CONTACT

Date pentru corespondenta:
Bucuresti, str. Pajurei, nr. 2, bl. 1, sc. A, et. III, ap. 13, sector 1
Telefon: +40725.126.126
e-mail: office @ radulescusiasociatii.ro